SEO


design web, aplicatii web & mobile, promovare si SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Prestam servicii de optimizarea pentru motoarele de cautare, Search Engine Optimization (SEO). SEO este un domeniu al Marketingului Online, care urmareste pozitionarea cat mai buna (Ranking) in rezultatele motoarelor de cautare si cuprinde mai multe servicii grupate in SEO on-page si SEO off-page.
In procesul de optimizarea SEO on-page - aplicam tehnici, modificari si imbunatatiri in partea de cod a paginilor web, incepand cu designul responsive, mobile friendly, recomandat si inclus ca factor de evaluare in algoritmii Google, si, de asemenea, cu optimizarea imaginilor, fisierelor, metatagurilor si a vitezei de încarcare a site-ului. Partea cea mai importanta ramane, totusi, continutul de calitate, original, valoros, cat mai util pentru vizitatori.
Prin optimizarea SEO off-page aplicam metode si tehnici de crestere a autoritatii si reputatiei site-ului (imbunatatire PageRank) prin obtinerea de link-uri externe care, in general, reflecta autoritatea si PageRank-ul sursei. Utilizam aceste tehnici cu mare atentie stiind ca abuzurile pot atrage penalizari greu de remediat.

Rezultate masurabile

Aceste aspecte decisive pentru indexarea rapida si adecvata a paginilor site-ului pot fi testate cu:
Google Mobile Friendly Test:
https://search.google.com/test/mobile-friendly

Google Page Speed Insights
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/